Читај ми!

"Коцкасти" прегазили Кореју

У генералној проби пред меч са Србијом Хрвати у Лондону безмало прегазили Кореју - 4:0. Стрелци за "коцкасте" Манџукић 30, Срна 38, Јелавић 55, Петрић 85. Хрватска и Србија састаће се 22. марта у Загребу.

Фудбалска репрезентација Хрватске савладала је данас у пријатељској утакмици у Лондону селекцију Јужне Кореје са 4:0.

Била је ово више него успешна генерална проба изабраника селектора Игора Штимца пред наставак квалификација за Првенство света и сусрет код куће са Србијом. Играли су веома добро, мотивисано и ефикасно, па су много лакше него што се очекивало дошли до заслуженог тријумфа.

На стадиону "Крејвен котиџ" отпор азијске селекције срушен је већ у првом полувремену, када је стечено вођство од 2:0, да би у наставку такође ангажованом игром предност дуплирана.

Капитен Дарио Срна, Јосип Шимунић и голман Стипе Плетикоса данас су против Јужне Кореје одиграли јубиларну 100. утакмицу у националном дресу.

Хрватска - Јужна Кореја 4:0 (Манџукић 30, Срна 38, Јелавић 55, Петрић 85)

Репрезентација Хрватске играла је у саставу Плетикоса - Срна, Шимунић, Ћорлука, Стринић (од 46. Ловрен)- Ракитић, Вукојевић, Модрић (од 71. Адеми), Крањчар (од 58. Самир) - Манџукић (од 46. Јелавић), Олић (од 46. Петрић).

Утакмица између Хрватске и Србије у оквиру А групе квалификација за Светско првенство 2014. у Бразилу игра се 22. марта у Загребу.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи