Читај ми!

Интер је остварење сна

Здравко Кузмановић напустио је Штутгарт јер је желео да проба нешто ново. Преласком у Интер остварио му се сан да заигра за велики клуб. Прилику да дебитује Кузмановић ће имати већ сутра када Интер гостује Сијени.

Фудбалски репрезентативац Србије Здравко Кузмановић рекао је данас да је прелазак у Интер остварење његовог сна и да се нада да ће у дресу "неро-азура" бити успешан као Дејан Станковић.

"Веома сам срећан, доласком у велики клуб као што је Интер остварио ми се сан. Отишао сам у Штутгарт јер сам желео ново искуство у каријери, али недавно сам осетио велику жељу да се вратим у Италију. Одмах сам пристао када сам видео понуду Интера, све остало ме није занимало", рекао је Кузмановић, који ће носити плаво-црни дрес са бројем 17.

Он је додао да није нервозан јер ће играти на Сан Сиру, једном од најпознатијих светских стадиона.

"Док сам играо за Фјорентину био сам млад, имао сам само 19 година, сада сам сазрео, искуство играња у Немачкој ми је помогло да ојачам, јер Бундеслига захтева издржљивост. Посебно ми је драго што ћу играти са Станковићем. Одувек сам маштао да будемо у истој екипи и надам се да ћу кренути његовим стопама", поручио је Кузмановић.

Пре Штутгарта, Кузмановић је играо за италијанску Фјорентину и швајцарски Базел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи