Читај ми!

Антић: Караџић ми радио иза леђа

Још није завршена сапуница на релацији ФСС–бивши селектор Радомир Антић. Нови детаљи изашли на светлост дана. Антић оптужио председника ФСС-а Караџића да је на Светском првенству у Африци, пред одлучујући меч са Аустралијом, иза његових леђа одржао састанак са неким играчима. Којим? “Па, видео сам како су играли”.

Некадашњи селектор репрезентације Србије Радомир Антић рекао је данас да је председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић, без његовог знања, oдржао састанак са играчима уочи меча са Аустралијом на Светском првенству 2010. године.

 

"Проблем је био што је председник себи дозволио да са неким играчима направи састанак пред меч са Аустралијом. Без мог знања, мени иза леђа. Небитно са којим играчима, а наравно да знам о чему су разговарали. Свашта... Па, видео сам како су играли", рекао је Антић у изјави за портал Моцартспорт.

Србија је поменути меч против Аустралије изгубила са 2:1 и остала без пласмана у осмину финала Светског првенства. Антић није желео да каже да ли сматра да су неки играчи тај дуел намерно одиграли испод свог нивоа.

"Не могу да улазим у то, али сигурно ми није било по вољи. И Караџић то врло добро зна", навео је Антић.

Два месеца по завршетку Мундијала, ФСС и Антић су прекинули сарадњу.

"Хтео сам да останем, имао сам уговор, али ФСС је донео ту одлуку и то је њихова ствар. Никада нећу до краја разумети због чега је до тога дошло. Али, не недостаје мени тај посао, колико Србији Радомир Антић. Ја сам заиста препознао да је народ био уз нас. Протећи ће Савом и Дунавом много воде да се то на неки начин понови", закључио је Антић.

Број коментара 45

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи