Читај ми!

Ћави позива на опрез

Фудбалер Барселоне Ћави Ернандес рекао је да његова екипа не сме потценити Реал Мадрид, без обзира на то што у полуфинални дуел шпанског Купа "краљевски" клуб улази ослабљен.

"Те утакмице су увек непредвидиве. Ми смо у доброј форми, али у фудбалу свашта може да се догоди, поготово на утакмици против Реал Мадрида", рекао је Ћави.

У екипи Реала неће бити голмана и капитена Икера Касиљаса због повреде шаке, као ни дефанзивца Пепеа који се још није опоравио.

"Недостајаће им неколико важних играча, али они су ипак Реал Мадрид и сигуран сам да ће добро играти. Упркос тренутној ситуацији, они су веома опасан противник", рекао је Ћави.

Прва утакмица полуфинала Купа краља игра се у среду од 21 сат на Сантјаго Бернабеу. Утакмицу ће обележити још један дуел најбољих фудбалера света - Лионела Месија и Кристијана Роналда.

Меси је за викенд, у победи Барселоне против Осасуне од 5:1 постигао четири гола, док је Роналдо постигао "хет трик" у утакмици против Хетафеа, у којој је Реал победио са 4:0.

Барселона је прва на табели шпанске Примере са 58 бодова, док је Реал трећи са 15 бодова заостатка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи