Миха: Шкоти благи фаворити

Синиша Михајловић даје Шкотској благу улогу фаворита у сутрашњој утакмици квалификација пошто ће играти на домаћем терену у Глазгову. "Биће нам ово свакако једно од најтежих гостовања у квалификацијама. Надам се да ћемо избећи негативан резултат", поручио је капитен Србије.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић рекао је данас да је Шкотска благи фаворит против његове селекције на старту квалификација за Првенство света у Бразилу 2014. године.

"Меч у Глазгову биће веома тежак, наша група је уједначена и свакако да наш ривал има шансе да се пласира на Мундијал. Анализирали смо Шкоте, знамо све њихове врлине, али приметили смо и неке слабости", рекао је Михајловић у Глазгову, а преноси Би-Би-Си.

Он је изразио задовољство што ће се утакмица играти на распродатом "Хемпден парку" и замолио навијаче Шкотске да певају и праве сјајну атмосферу, чак и уколико њихв тим прими гол и касније изгуби утакмицу. На питање шкотских новинара од кога прети највећа опасност, Михајловић је кроз осмех рекао: "Дарен Флечер је најопаснији".

Капитен Србије Бранислав Ивановић рекао је да је играјући за Челси у Премијер лиги веома добро упознао све шкотске играче.

"Биће нам ово свакако једно од најтежих гостовања у квалификацијама. Надам се да ћемо избећи негативан резултат", поручио је Ивановић. "Знамо колико је тешко играти у Шкотској. Поштујемо ривала, али смо свесни да је неопходно да задржимо мирноћу и утакмицу одиграмо хладне главе", додао је Ивановић.

Леви бек Манчестер ситија Александар Коларов признао је да је српски тим донекле под притиском, јер није успео да се пласира на минули Шампионат Европе.

"Наши навијачи очекују да се пласирамо у Бразил. Уверен сам да то можемо", истакао је Коларов.

Утакмица између Шкотске и Србије игра се сутра од 16 сати.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи