Историјски уговор за Месија

Први пут у историји фудбала Барселона спрема уговор који би доживотно везао фудбалера за један клуб.Председник Барселоне Сандро Росел одлучио је да најбољем фудбалеру света Лионелу Месију понуди доживотни уговор и на тај начин се осигура од евентуалних понуда богатих клубова као што су Манчестер Сити, Пари Сен Жермен или Анжи.

Како преноси дневник "Ас" Росел је веома забринут, упркос Месијевим изјавама да је Барселона његов клуб и да не размишља о одласку.

Први човек Каталонаца, како се наводи, на овај начин жели и да спречи Месијеву идеју да последњу професионалну сезону одигра за аргентински Њуел Олд Бојс, у којем је почео каријеру.

Месијев садашњи уговор са Барселоном важи до 2016. године. Њехгхова годишња плата је 10,5 милиона евра, а откупна клаузула је свих 250 милиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи