Читај ми!

Победило стрпљење

Фудбалер Партизана Саша Марковић рекао је после победе од 1:0 над Тромсеом и пласмана у групну фазу Лиге Европе да је његова екипа била стрпљива пошто је знала како ће противник играти.

"Утакмица је била тешка, знали смо као ће Тромсе играти, али смо били стрпљиви, постигли смо гол и утакмицу привели крају. Знали смо да нисмо смели да примимо гол јер би онда требало да постигнемо два. Пресрећни смо јер смо вредно радили, сви смо жарко желели победу и пласман у групну фазу", рекао је Саша Марковић новинарима на стадиону Партизана.

Штопер Милош Остојић, који претходних неколико утакмица није играо због повреде, истакао је да се на време опоравио.

"У правом тренутку сам се вратио после повреде и успео сам, уз помоћ саиграча, да изађем на крај са њиховим нападачима. Види се да смо напредовали и сада је потребно да подигнемо самопоузадње како бисмо се што боље спремили за Супер лигу", истакао је Остојић.

Голман Партизана Владимир Стојковић казао је да су његови саиграчи "гинули" за победу.

"Ово је оно што смо сањали. Договорили смо се да гинемо за клуб и победили смо. Били смо уплашени у првом полувремену, али је то касније све дошло на своје. Пресрећан сам што ћемо играти групну фазу такмичења", казао је голман црно-белих.

Нападач Тромсеа Александар Пријовић рекао је да је његова екипа испала због лошег резултата у првој утакмици, када су на свом терену победили са 3:2.

"Партизан је заслужено победио, ми смо много боље играли код куће него у реваншу. Знали смо да ће у Београду бити тешко, Партизан је био бољи, имао је веће шансе. Мислио сам да нећемо примити гол из корнера, али се то ипак десило", рекао је Пријовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи