Читај ми!

Интер, Рубин, Партизан и Нефчи

"Црно-бели" у групи Х са Интером, Рубином из Казања и Нефчијем. Група Ц Олимпик Марсељ, Фенер, Борусија менхенгладбах и АЕЛ.

13.48 - Нефчи четврти у групи Х са Партизаном, Интером и Рубином. 

13.40 - Група Х: Интер, Рубин, Партизан... 

13.33 - Отворен трећи шешир... Партизан игра против... 

13.27 - Почиње жребање из другог шешира. Атлетико у групи са Хапоелом. Ливерпул са Удинезеом. Олимпик и Фенер у групи Ц. Интер и Рубин у групи Х.

13.21 - Ливерпул носилац група А. Атлетико у групи Б... Бордо носилац групе Д.

13.07 - Почиње жреб за Лигу Европе. 

У првом шеширу налазили су: Атлетико Мадрид (Шпанија), Интер (Италија), Ливерпул (Енглеска), Лион (Француска), Спортинг (Португал), Марсеј (Француска), Тотенхем (Енглеска), Бајер Леверкузен (Немачка), Бордо (Француска), Твенте (Холандија), Штутгарт (Немачка) и ПСВ Ајндховен (Холандија).

У други шешир били су смештени су: Базел (Швајцарска), Металист (Украјина), Панатинаикос (Грчка), Билбао (Шпанија), Копенхаген (Данска), Фенербахче (Турска), Рубин (Русија), Наполи (Италија), Удинезе (Италија), Бриж (Белгија), Хапоел Тел Авив (Израел) и Хановер (Немачка).

Партизан је био у трећем шеширу заједно са Лацијом (Италија), Њукаслом (Енглеска), Стеауом (Румунија), Спартом Праг (Чешка), Борусијом Менхенгладбах (Немачка), Генком (Белгија), Јанг Бојсима (Швајцарска), Розенборгом (Норвешка), Левантеом (Шпанија), Плзеном (Чешка) и Дњепром (Украјина) и против њих неће моћи да игра.

Четврти шешир:Анжи (Русија), а ту су и Хелсингборг (Шведска), Маритимо (Португал), Рапид Беч (Аустрија), Академика (Португал), АЕЛ (Кипар), АИК (Шведска), Хапоел Кирјат (Израел), Молде (Норвешка), Нефчи (Азербејџан), Марибор (Словенија) и Видеотон (Мађарска).

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи