Читај ми!

Боли, али ово ће нас ојачати

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић, после шокантног пораза од Бордоа у плеј-офу за пласман у Лигу Европе (3:2), рекао је да нема шта да замери играчима и да је уверен да ће из тешке ситуације изаћи још јачи.

"Имали смо једну жељу – да, кад се заврши двомеч, седнемо и да можемо да се погледамо у очи. Немам шта да замерим играчима. Сигурно да боли када изгубите у последњим секундама утакмице, али уверен сам да ћемо из ове ситуације изаћи још јачи", изјавио је Јанковић на конференцији за медије.

Он је додао да је утакмица била одлична, али сматра да је енглески судија Марк Клетенбург престрого досудио пенал у 92. минуту.

"Видели смо све у овом сусрету: шансе, дуеле, пречке, голове и права је штета што се меч завршио сумњивим пеналом у надокнади времена. Направили смо директну грешку услед неискуства. Можда смо се порадовали раније него што је требало."

"Шта је, ту је, идемо даље. Момцима је веома тешко, оставили су срце и душу на терену, многи су заплакали. Још једном им честитам на свему што су показали", закључио је Јанковић.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи