Читај ми!

Хајдук неугодан ривал

Тренер Радничког 1923 Славенко Кузељевић рекао је пред гостовање у Кули да је противник неугодан, али да Крагујевчани могу да одиграју добру утакмицу и победе.

"Противник није добро почео првенство, али је показао квалитет. Утакмица има велики значај и за нас и за Хајдук, који је по традицији нама неугодан ривал. Мислим да, ипак, имамо адуте и квалитет да се равноправно носимо са њима и одиграмо добру утакмицу", рекао је Кузељевић новинарима у Крагујевцу.

Тренер Радничког је казао да су његовој екипи, као и противнику, бодови неопходни.

"Можемо се надати добром резултату јер смо квалитетно радили. Атмосфера је коректна и игре у претходним утакмицама нам дају за право да можемо сасвим отворено да удјемо у меч против домаћина коме су бодови неопходни као и нама", казао је Кузељевић.

Голман Крагујевчана Огњен Чанчаревић рекао је да се нада да ће његова екипа у Кули освојити сва три бода.

"Очекује нас тешко гостовање, али се надам да ћемо однети три бода из Куле. Новајлије се полако уклапају у екипу и све боље сарадјујемо. Надам се да бисмо баш у Кули могли да упишемо прва три бода ове године и да побегнемо са зачеља", рекао је Чанчаревић.

Утакмица између Хајдука и Радничког 1923 играће се у суботу у 17.00 у Кули.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи