Читај ми!

Фудбал уживо: Шок у Бордоу, Партизан слави

Црвена звезда након трилера у Бордоу ипак остала без Лиге Европе. Бордо–Црвена звезда 3:2, у мечу који ће се дуго препричавати. Партизан је заслужено, али не без муке, успео да савлада Трумсе са 1:0, и на тај начин остане последњи представник српског фудбала у европским такмичењима.

22.38 - Завршен је меч у Београду. Партизан ће бити једини представник Србије у Лиги Европе. 

22.25 - Завршен је меч у Бордоу, Звезда, ни поред сјајне игре није успела да се пласира у Лигу Европе. 

22.22 - Бордо поново стиже до предности. Након једанаестерца, Гуфран доноси велику радост навијачима на стадиону у Бордоу. 

22.20 - Капитен Микић, након велике гужве, успева да савлада Карасоа. Звезда–Бордо 2:2. 

22.19 - Партизан поготком Иванова води у Београду. 

22.00 - Бордо долази до потпуног преокрета. Стрелац за Французе био је Жуси. 

21.49 - Почело и друго полувреме на Стадиону Партизана. 

21.41 - Бордо стиже до изједначења. Стрелац поготка за "жирондинце" био је Гуфран. 

21.34 - Почело је друго полувреме на мечу у Бордоу. 

21.30 - Полувреме на мечу у Београду. Партизан и Трумсе нису успели да стигну до поготка. 

21.21 - Сјајно прво полувреме у Бордоу. Бордо је имао иницијативу, неколико одличних прилика, али ни фудбалери Црвене звезде нису превише заостајали у том сегменту. Коначно, у последњем минуту првог дела, Звезда стиже до веома вредног поготка. 

21.17 - Црвена звезда води са 1:0 након спектакуларног поготка Младеновића. 

20.45 - Почео је и меч на стадиону Партизана где "црно-бели" дочекују норвешки Трумсе.

20.30 - Почео меч између Бордоа и Црвене звезде у оквиру квалификација за Лигу Европе. 

20.21 - Партизан: Стојковић–Миљковић, Волков, Иванов, Остојић–Медо Камара, Томић, Саша Марковић, Саша Илић, Лазар Марковић, Митровић. Трумсе: Лекстом–Мбођи, Бјорк, Копинен, Сис–Драге, Јенсен, Бендиксен, Кристијансен–Ондрашек, Пријовић. 

20.19 - Бордо: Карасо, Енрике, Сане, Маријано, Планус, Тремулинас, Гуфран, Сертик, Обранијак, Жуси, Морис-Белај. Црвена звезда: Бајковић, Микић, Младеновић, Максимовић, Јовановић, Мијаиловић, Димитријевић, Лазовић, Вешовић, Милуновић, Касалица.

19.09 - Шпански фудбалер Андрес Инијеста проглашен је за најбољег играча који игра у Европи. "Пресрећан сам и задовољан због овог трофеја који је велика привилегија која ми је указана. Морам да захвалим својим саиграчима из Барселоне и репрезентације, много хвала свима", рекао је Инијеста.

18.55 - Фудбалери Барселоне Андрес Инијеста и Лионел Меси, односно Кристијано Роналдо из мадридског Реала, у конкуренцији су за најбољег играча који игра у Европи. Награда ће бити додељена у Монаку 30. августа, када ће бити обављен жреб за групе у Лиги шампиона и Лиги Европе. Укупно 53 новинара тада ће дати своје гласове и одлучити ко ће бити овогодишњи добитник.

18.45 - Француски Олимпик из Марсеља довео је бразилског одбрамбеног фудбалера Лукаша Мендеша из бразилске Коритибе.

18.41 - Тренер Фулама Мартин Јол изјавио је да је тај клуб близу потписивања уговора са фудбалером Манчестер јунајтеда Димитром Бербатовом. Према Јоловим речима, бившег репрезентативца Бугарске још само лекарски прегледи деле од преласка у редове тима са Крејвен котиџа.

18.00 - Бугарски фудбалер Валери Божинов ипак неће појачати Партизан. Божинов се налази на корак од преласка у италијанског друголигаша Верону, што је и потврђено и у том клубу.

17.45 - Потпредседник УО Војводине Душан Влаовић рекао је да ће управа новосадског клуба поднети остваке ако Абубакар оде у Црвену звезду. "Уколико се догоди да неко на силу усмери Абубакара у Звезду, управа ће јавно признати пораз и поднети оставку", истакао је Влаовић.

17.30 - Енглески репрезентативац Џермејн Дефо потписао је нови трогодишњи уговор са екипом Тотенхема, потврдио је лондонски премијерлигаш.

15.37 - Утакмица ће показати истински карактер екипе Бордоа, пишу француски медији. Играчи не смеју да се препусте атмосфери, као што се догодило у Београду.

14.26 - Французи очекују да ће меч Бордо–Звезда пратити и око 800 "делија". На њих ће мотрити око 400 полицајаца.

Партизан има унеколико лакши задатак, јер је пре седам дана у Норвешкој извукао донекле повољан резултат – поражен је 3:2. Играчи Партизана позвали су навијаче да помогну тиму у проласку у Лигу Европе.

Црвена звезда после силне драме пред први меч са Французима иде на ноге Бордоу. Први меч завршен нерешено 0:0. Звезда три утакмице у Европи без постигнутог гола. За утеху, ни стрелци Бордоа нису ништа бољи.

Број коментара 52

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи