Читај ми!

Бербатов не заслужује наш дрес

Фудбалски клуб Фиорентина саопштио је да је трансфер нападача Манчестер Јунајтеда Димитра Бербатова пропао због неодговорног понашања бугарског фудбалера, али и утицаја других клубова.

Деловало је да је прелазак Бербатова у Фиорентину била готова ствар, али су се у игру за 31. годишњег нападача укључили шампион Серије А Јувентус и енглески Фулам, преноси Би-Би-Си.

"Ово је последица арогантних и неправедних акција клубова, који не знају за пристојност, фер-плеј и етику у спорту. Што се тиче Бербатова, без обзира на његове карактеристике, у овом тренутку можемо да кажемо да смо срећни јер није дошао. Он не заслужује да дође у наш град и носи дрес Фиорентине", каже се у саопштењу Фиорентина.

Челници Фулама и Јувентуса одбацили су оптужбе Фиорентине.

"Понашали смо се максимално поштено и почели смо преговоре оног тренутка када је Бербатров одбио услове Фиорентине. У међувремену укључио се и Фулам. Желели смо да искористимо ситуацију која се појавила на тржишту, али је он одлучио да због породице остане у Енглеској", рекао је генерални директор Јувентуса Ђузепе Марота.

Бербатов је на Олд Трафорд стигао 2008. године из Тотенхема за 30 милиона фунти, али је због јаке конкуренције у последње две сезоне изгубио је статус стандардног првотимца.

За Јунајтед је одиграо 149 утакмица и постигао 56 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи