Читај ми!

Биће и титула једног дана

Нови голман Квинс Парк Ренџерса Жулио Сезар верује да његова екипа ове сезоне може да се квалификује за Лигу шампиона и да наредних година нападне титулу Премијер лиге.

"Циљ је да завршимо међу прве четири екипе и квалификујемо се за Лигу шампиона, а једног дана и освојимо Премијер лигу. То јесте могуће, јер пре неколико година нико није веровао да ће Манчестер сити успети", рекао је Жулио Сезар за британски Дејли мејл.

Сезар, који је у КПР стигао из италијанског Интера, казао је да је Лондон један од најбољих градова на свету за живот.

"Лондон је велика атракција, то је један од најбољих градова на свету за живот. Подсећа ме на Њујорк, савршен је за моју будућност. Једва чекам да заиграм фудбал", казао је овај 32-годишњи Бразилац.

Сезар ће имати прилику да дебитује за КПР следећег викенда против Манчесетер ситија.

"Надам се да ћу бити први голман, али за то је потребан напоран рад. Способан сам, али знам да је Премијер лига тешка. Прву утакмицу могу да одиграм против мог првог тренера у Европи, Роберта Манчинија, који ме је довео у Интер. Они су добра екипа (Манчестер сити), али верујем да можемо да их добијемо", рекао је Сезар.

Бразилски голман је са КПР потписао четворогодишњи уговор и носиће дрес са бројем 33.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи