Читај ми!

Шпанци се "опустили"

Много посла за дисциплинску комисију Фудбалског савеза Шпаније. Суспендовани Коентрао и Виланова због вређања судија, као и капитен Осасуне Пуњал због критиковања судија на мечу са Барсом.

Фудбалер Реал Мадрида Фабио Коентрао суспендован је данас на четири утакмице и пропустиће меч шпанског Супер купа против Барселоне.

Фудбалски савез Шпаније је саопштио да је Португалац кажњен јер је вређао судију у недељној утакмици коју је његова екипа изгубила од Хетафеа са 2:1.

Кажњен је и тренер Барселоне Тито Виланова, који ће пропустити две утакмице, али ће водити своју екипу против Реала у Супер купу.

Виланова ће пропустити мечеве против Валенсије и Хетафеа, а суспендован је пошто је у победи над Осасуном у прошлом колу Примере такође вређао судију.

ФС Шпаније казнио је и капитена Осасуне Франсиска Пуњала са четири утакмице суспензије због критике упућене судијама да су признале нерегуларан гол Барселони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи