Читај ми!

Настасић у Ситију!

Фјорентина и Манчестер Сити договорили услове преласка Матије Настасића у Сити. Цена 12 милиона евра. У току договор Настасића са газдама грађана о личним условима.

Роберто Манћини успео је да појача одбрану, пошто је Фјорентина пристала да му, за 12 милиона евра, прода Матију Настасића.

Британски медији пишу да је Сити већ дуже време пратио Настасића, који ће у тиму са Итихада заменити Стефана Савића, који ће отићи у Фјорентину.

Репрезентативац Србије поникао је у Партизану, али се није ни привикао на српску Суперлигу, а већ се нашао у редовима "виоле". После само годину дана у Серији А, могао би да се нађе у екипи која је прошле сезоне освојила титулу у Енглеској.

Челси је за Настасића, наводно, понудио 16 милиона евра, али чини се да је опција од 12 милиона плус Стефан Савић много повољнија за челнике италијанског клуба.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи