Читај ми!

Артета: Нико као Робин!

Не можете да нађете замену за Робина, то је немогуће, јер он је посебан играч, изјавио Микел Артета и позвао навијаче да имају стрпљења за новајлије Оливијеа Жируа и Лукаса Подолског.

Фудбалер Арсенала Микел Артета рекао је данас да је нереално очекивати да Лукас Подолски и Оливије Жиру надоместе голове Робина ван Персија, који је овог лета прешао у Манчестер јунајтед.

"Не можете да нађете замену за Робина, то је немогуће, јер он је посебан играч. Манчестер га је довео у 29 години, то вам говори да у свету нема довољно талентованих играча", рекао је Артета.

Он је истакао да је и сам био у сличној ситуацији прошле године, када су сви очекивали да замени дугогодишњег капитена Сеска Фабрегаса.

"Потребно им је време. Прошле су само две утакмице. Жиру је био стартер у једном мечу, прошлог викенда имао је добре шансе да нам донесе победу и постане херој. Подолски такође. Добро је деловао по левој страни и стварао проблеме одбрани Стоука", додао је Артета.

Фудбалери Арсенала забележили су два ремија у шампионату, оба по 0:0, а до прве победе и првог гола покушаће да додју у недељу од 14.30 сати када гостују екипи Ливерпула.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи