Читај ми!

Вукић близу Лирса

Белгијски Лирс објавио да је постигао усмени договор са Звонимиром Вукићем. Предстоје преговори два клуба, проблем је што је Вукић уговором везан до децембра.

Фудбалер Партизана Звонимр Вукић каријеру ће наставити у белгијском Лирсу, преносе данас локални медији.

Спортски директор Лирса Јесе де Претер рекао је да постигнут усмени договор са Вукићем и да сада предстоје преговори два клуба.

"Спремили смо уговор на годину дана, уз опцију продужетка на још једну, уколико задовољи играма. Једини проблем је што уговор са садашњим клубом има до децембра. Није проблем да га сачекамо и до зиме, али надамо се да ће се све завршити што пре, јер га и други клубови желе", рекао је Де Претер.

Вукић већ дуже време не тренира са првим тимом Партизана због лоших односа са тренером Владимиром Вермезовићем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи