Читај ми!

Мудрински потписао, чека се Милијаш

Млади фудбалски репрезентативац Србије Огњен Мудрински потписао је данас четворогодишњи уговор са Црвеном зведом и постао прво појачање од како је у клуб стигао нови тренер Александар Јанковић. Очекује се и долазак Ненада Милијаша из Вулверхемптона.

"Пресрећан сам, оставрио ми се дечачки сан, јер је Звезда клуб који волим и за који навијам. На мени је да се добрим радом изборим за место у тиму и головима одужим Звезди", рекао је Мудрински на званичној промоцији на Маракани.

Досадашњи центарфор Јагодине рекао је да, што се њега тиче, није постојала могућност преласка у Партизан, иако се та информација појавила и на званичном сајту његовог претходног клуба.

"Не знам с ким је Јагодина ступила у контакт, не знам ништа о Партизану ни о понудама из Норвешке, моја једина жеља је била Звезда и срећан сам што се оставрила", додао је он.

Мудрински је рекао да је свакако олакшавајућа околност што ће у Црвеној звезди играти са колегама из младе рперезентације Србије и сарађивати са селектором који га је уврстио у национални тим.

"Наравно да ће ми бити много лакше јер познајем већину саиграча, упознат сам са радом тренера Јанковицвха и надам се да ће ме екипа на најбољи начин прихватити", закључио је Мудрински, који је задужио црвено-бели дрес са бројем 91.

Он је додао да су му идоли Дарко Панчев, Николоа Жигић и Марко Пантелић и да је срећан што је кренуо њиховим стопама.

Функционер црвено-белих Горан Василијевић рекао је да је доалазак Мудринског испуњење прве жеље тренера Јанковића и најавио још појачања до краја прелазног рока.

"Разговарали смо са тренером Јанковићем и потрудућемо се да испунимо све његове жеље. Једна од њих је долазак Ненада Милијаша, преговори трају већ дуже време. Његова жеља је да дође и чекамо одлуку Вулверхемптона", поручио је Василијевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи