Читај ми!

Фјорентина не да Јоветића

Фудбалски клуб Фјорентина одбио је понуду Јувентуса од 30 милиона евра за црногорског репрезентативца Стевана Јоветића, пренели су италијански медији. Као могућа појачања торинског клуба спомињу се Фернандо Љоренте (Атлетик Билбао) и Един Џеко (Манчестер Сити).

Како преноси Коријере дело спорт, челници клуба из Фиренце истрајни су у жељи да задрже Јоветића, баш као и прошле недеље када је Манчестер Сити покушао да доведе бившег играча Партизана.

Италијнски шампион је овог лета био заинтерсован и за Робина ван Персија, али је холандски фудбалер одлучио да пређе у Манчестер Јунајтед.

До краја прелазног рока није остало много времена, а као могућа појачања торинског клуба спомињу се Фернандо Љоренте (Атлетик Билбао) и Един Џеко (Манчестер Сити).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи