Читај ми!

Звезда има план

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је да његов тим у реванш мечу плеј-офа за пласман у Лигу Европе против Бордоа очекује велика утакмица, против ривала који је јачи у сваком погледу, али да нема разлога за страх и да се нада најбољем. Утакмица против Бордоа игра се у четвртак од 20.30.

"Ретке су утакмице у историји Црвене звезде у којима није било императива победе. Још уочи првог меча сви су нас прежалили. Ретки су они који су веровали у позитиван резултат на Маракани, али нас не интересује мишљење других и мирно идемо у Француску. Не претимо, али желимо да урадимо исто оно што смо урадили у већем делу првог меча", рекао је Јанковић на конференцији за медије.

Он је додао да ће, без обзира на исход реванш меча са Бордоом, најважније бити да се играчи после утакмице погледају у очи и да не могу ништа једни другима да замере.

"Чека нас велика утакмица, која мотивише сваког од нас и уверен сам да ће сви играчи, па и они који тренутно имају лакше повреде, учинити све да је не пропусте. Бордо је, свакако, фаворит или благи фаворит, а ми смо мањи аутсајдери него што смо били уочи првог меча. Они су додатно опасни на свом терену, али и ми смо победом у Новом Пазару подигли самопоуздање и хладне главе очекујемо реванш", поручио је Јанковић.

Тренер "црвено-белих" рекао је да је штопер Милан Јовановћ и даље под знаком питања због повреде, али да се нада да ће, ипак, заиграти.

Мањих проблема са повредама имају и Дарко Лазовић, Лука Милуновић, Марко Вешовић и капитен Никола Микић, док ће Лука Миливојевић изостати због жутих картона.

"Сутра ћемо знати на кога можемо да рачунамо, али је сигурно да ће играти само фудбалери који су 100 одсто спремни. Када је у питању тактика, постоји идеја и најважније је да на терену играчи спроводе све као у првом мечу", закључио је Јанковић.

Повратник у тим Филип Касалица, који због жутих картона није играо у првом мечу, истакао је да у Бордоу очекује изузетно тешку утакмицу.

"Чека нас једна велика екипа, одиграћемо пожртвовано и срцем. Надам се позитвном резултату", рекао је Касалица.

На питање да ли би, у случају да дође до пенала, поново шутирао, иако је против Омоније промашио ударац са 11 метара, Касалица је рекао: "Наравно да бих. Не постоји ниједан разлог да се плашим".

Утакмица Бордоа и Црвене звезде игра се у четвртак од 20.30.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи