Читај ми!

Ето се не враћа кући

Фудбалер Анжија Самјуел Ето одбацио је могућност повратка у репрезентацију Камеруна уз образложење да у њој и даље влада "аматеризам и лош менаџмент". Након осам месеци суспензије из тима Ето и даље исто мисли о свом Савезу и то је разлог зашто се не враћа у екипу.

Суспензија од осам месеци је истекла, ипак прва звезда тима се не враћа у тим. Очекивало се да ће се Ето вратити у рпрезентацију у последњем мечу квалификација за Куп афричких нација 8. септембра против Зеленортских острва.

"Жао ми је што морам да вас обавестим да нећу играти за национални тим све док се не реше ствари на које сам указивао као капитен. Репрезентација је окружена аматерима и лошим менаџерима, који не могу да одговоре захтевима врхунског спорта", каже се у писму које је Ето упутио Фудбалском савезу Камеруна.

ФС Камеруна суспендовао је у новембру прошле године Етоа на осам месеци, јер је предводио штрајк играча, који су због неисплаћених бонуса одбили да одиграју пријатељску утакмицу против Алжира.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи