Лусио у Јувентусу

Јувентус наставља да сакупља појачања. Најновија ласта која стиже у Торино јесте искусни и опробани дефанзивац Лусио, некадашњи фудбалер Интера. Бразилац је у Европи играо још и за Бајер из Леверкузена и Бајерн из Минхена, а са "старом дамом" је потписао двогодишњи уговор.

Јувентус је објавио да је постигао договор са бразилским дефанзивцем Лусиом, након што је Интер раскинуо уговор са овим играчем.

Лусио је прошао лекарске прегледе у Торину у уторак пре него што је ставио параф на двогодишњи уговоре са „бјанко-нерима".

Лусио ће зарађивати преко два и по милиона евра по сезони, али та цигра би могла да расте у складу са играма које буде приказивао.

Ветеран је имао још две године уговора са Интером, али је милански клуб одлучио да не жели да га задржи на Сан Сиру. Оваква одлука наишла је на одобравање и самог фудбалера.

Лусио је, истина кратко, био и довођен у везу са Фенербахчеом, али је турски клуб брзо демантовао ове гласине. У игри је био и Бајер Леверкузен, али је Лусиов бивши клуб убрзо одустао од Бразилца због његових захтева када су финансијска примања била у питању.

То је оставило места „старој дами" да ангажује 34-годишњег фудбалера, кој ије тако постао и четврто велико појачање екипе из Торина. Пре њега клуб је озваничио сарадњу са Ђовинком, Маурисијом Ислом и Квадвом Асамоом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи