Читај ми!

Јуве се појачава

Нови чланови италијанског Јувентуса постали су Маурисио Исла и Квадво Асамоа. Оба играча стигла су у "стару даму" из Удинезеа, а клуб је за 50 посто њихових уговора издвојио скоро 20 милиона евра.

Фудбалери Маурисио Исла и Квадво Асамоа постаће чланови Јувентуса, пошто је тај клуб данас објавио да је откупио 50 одсто њихових трогодишњих уговора од Удинезеа.

Како се наводи на сајту Јувентуса, клуб из Торина је за део уговора 24-годишњег Исле платио 9,4 милиона евра, а за удео у власништву годину дана млађег Асамое девет милиона евра.

У ове трансфере укључен је и прелазак 22-годишњег Кристијана Пасквата из Јувентуса у Удинезе. Он ће, такође, бити у двојном власништву, а клуб из Удина за њега ће у наредне три године морати да плати 1,5 милиона евра.

Јувентус је прошле сезоне освојио титлулу првака Италије, док је Удинезе био трећи на табели Серије А.

Исла је за клуб из Удина играо од 2007. године, када је као омладински играч дошао из родног Чилеа, док је репрезентативац Гане Асамоа био члан Удинезеа од 2008. године, када је дошао на позајмицу из швајцарске Белинцоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи