Читај ми!

Неста у Канади

Алесандро Неста каријеру ће наставити у екипи Монтреала, која се такмичи у америчкој МЛС лиги. Монтреал је права колонија "азура", а чланови клуба су Марко Ди Вајо, Бернардо Коради и Матео Ферари.

Бивши репрезентативац Италије и доскорашњи дефанзивац Милана Алесандро Неста каријеру ће наставити у екипи Монтреал Импака.

Како наводе италијански медији, Неста је јуче са представницима Монтреала постигао договор о сарадњи и ускоро ће потписати једногодишњи уговор.

Екипа из Канаде је прошлог месеца већ ангажовала једног бившег репрезентативца Азура, Марка Ди Ваја. Неста и Ди Вајо се добро познају још из млађих категорија Лација, где су обојица почела да тренирају фудбал.

Неста је за Милан у претходних 10 година одиграо 326 утакмица и постигао 10 голова. У дресу селекције Италије овај фудбалер забележио је 78 наступа.

Искусном, 36-годишњем штоперу уговор са Миланом истекао је на крају сезоне, а имао је још понуде и Јувентуса и Њујорк Ред Була.

Од раније у клубу из Монтреала играју и дефанзивац Матео Ферари и нападач Бернардо Коради. Екипа Монтреала такмичи се у америчкој МЛС лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи