Читај ми!

Звезда одбила 11,5 милиона

Током јуна, црвено-бели имали су конкретне понуде за Лазовића, Максимовића и Миливојевића у висини од трећине укупног дуга клуба. Портал МОНДО сазнаје и да током следеће недеље стиже нови везиста на Маракану.

Црвена звезда могла је током јуна да санира трећину укупног дуга клуба, односно инкасира 11,5 милиона евра, али и да изгуби три кључна играча, без којих би и маштање о успесима било незамисливо.

МОНДО преко својих извора у Љутице Богдана сазнаје да је, рачунајући само оно што је "црно на бело" стигло у виду понуде у клуб, Звезда претходног месеца одбила пет за Дарка Лазовића од Ред Бул Салцбурга, три за Николу Максимовића од Олимпијакоса и три и по милиона евра од Генчербирлигија за Луку Миливојевића.

"Говоримо само о понудама које су званично стигле у клуб, не и о најавама појединаца који су пратили наше играче и говорили да су извесни клубови заинтересовани. У 'најавама' смо имали и наговештај да је Пари Сен Жермен спреман да плати осам милиона евра за Лазовића", рекао је за МОНДО неименовани извор из клупског врха.

"Јасно је да је то трећина укупног дуга Црвене звезде и да би с тим трансферима клуб имао потпуни мир бар годину дана, али одлучено је да сви буду одбијени из два разлога. Као прво, имали смо од раније договор с тренером Робертом Просинечким да се задржи костур екипе, а друго - и Просинечки и Управа уверени су да ће ови играчи у будућности вредети само више", додао је он.

До сада, Звезда је довела Јовановића, Бабаља и Љубу Ненадића, а МОНДО сазнаје да је на прагу и четврто појачање. У току наредне недеље у клуб би требало да стигне нови играч средине терена. За сада, успели смо да сазнамо само да се не ради о Ненаду Милијашу.

Тај долазак не зависи ни од једног одласка из клуба, као што је био случај са Тошићем и Јовановићем, а на питање да ли ће до краја прелазног рока 31. августа бити још долазака, речено је: "У зависности од одлазака".

Фудбалери Црвене звезде играју последњи меч на припремама у Словенији, против Копра. Наредног јутра тренираће у том граду и потом се вратити у Београд. Други део планинских припрема, Звезда ће одрадити на Златибору.

За очекивати је да неколицина млађих играча у паузи између Рогле и Златибора буде прослеђена на позајмице.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи