Читај ми!

"Фараони" без Купа нација

Други пут заредом, екипа Египта неће учетвовати на Купу афричјих нација. "Фараони" су чак седам пута били континентални шампиони, али су у првом колу квалификација били лошији од Централноафричке Републике (2:3, 1:1).

Седмоструки фудбалски шампион Африке, репрезентација Египта, други пут заредом неће играти на завршном турниру континенталног Купа нација пошто је данас на гостујућем терену, у реванш утакмици првог кола квалификација, играла против селекције Централноафричке Републике нерешено 1:1.

Стрелци су били Катевами у 24. за Централноафричку Републику, а Мореаб у 77. минуту за Египат.

Први меч одигран у Александрији 15. јуна без присуства гледалаца завршен је сензационалном победом гостију са 3:2.

Фудбалери Египта, рекордери по броју освојених континенталних титула, претрпели су тако нови тежак ударац, иако је екипу после неуспеха у квалификацијама за турнир 2012. преузео амерички стручњак Боб Бредли.

Завршни турнир Купа нација 2013. биће одржан у Јужној Африци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи