Хуманитарни сабор у Љубљани

У организацији Српског друштва Задужбина из Љубљане одржан је 1. јуна четврти хуманитарни Српски сабор у Љубљани. У оквиру Сабора, одржани су турнири у малом фудбалу, кошарци, надметање у вучи конопца и скоку у даљ, а било је садржаја и за најмлађе.

У организацији Српског друштва Задужбина 1. јуна одржан је 4. хуманитарни Српски сабор у Љубљани. Одржани су турнири у малом фудбалу, кошарци, а организовано је и надметање у вучи конопца, скоку у даљ из места, а било је садржаја и за најмлађе.

Окупило се више од 500 људи из Немачке, Аустрије (СПОЈИ), Бања Луке (Баштионик), Прњавора, Словеније (Видовдан, Петар Кочић..). Захваљујући српској заједници из Немачке, сакупљено је помоћ у лековима, гардероби, играчкама за децу, намирницама...

Као што је и најављено, сав приход са Сабора биће испоручен вишедетним породицама на Косову и Метохији. Овог пута сакупљено је 5.445 евра.

Организацији Сабора допринели су и многи појединци и привредници.

 

 


 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи