Српске компаније на сајму у Москви

Агенција за страна улагања и промоцију извоза (СИЕПА) четврти пут организује наступ српских предузећа на сајму грађевинске индустрије "Mosbuild 2012" који ће бити одржан од 10. до 13. априла у Москви. На Националном штанду Србије производе и услуге представиће дванаест српских компанија.

Агенција за страна улагања и промоцију извоза (СИЕПА) четврти пут организује наступ српских предузећа на највећем и најпознатијем сајму грађевинске индустрије "Mosbuild 2012" који ће бити одржан од 10. до 13. априла у Москви, саопштено је из СИЕПА.

Ове године штанд Србије ће бити у Форуму, најпрометнијем павиљону у коме поред националних група Немачке и Белгије излажу и водеће грађевинске фирме, као што су Bayer, Мапеи, Урса, Saint-Gobain.

На Националном штанду Србије производе и услуге представиће 12 компанија - Амига, Антић Коста, Бања Комерц, Darex, Intra Lighting, НИП Спасић, Nobili Furniture, Polymers Group, Сими, Спајић, ЕЛ-МЕТ Систем и Еуро Браво, наведено је у саопштењу СИЕПА.

Са преко 150.000 квадратних метара укупне површине и 104.000 посетилаца из области грађевине и ентеријера, Мосбилд већ 18 година представља најзначајнији догађај овог типа у Русији и земљама региона.

Прошле године своје производе и услуге представило је 2.472 компанија из 49 земаља, а упркос светској економској кризи, која је погодила и грађевинску индустрију у Русији, забележен је пораст броја посетилаца од седам одсто.

Влада Русије је због припрема за Светско првенство (СП) у фудбалу 2018, издвојила буџет у износу од 3,8 милијарди долара за финансирање великих инвестиционих пројеката, у које спада и изградња 13 и реновирање 3 стадиона, изградња и модернизација 7.710 километара путева и 2.023 километра железничке пруге.

Такође, у свих 13 градова који су предложени за одржавање СП предвиђени су велики инфраструктурни пројекти, саопштила је СИЕПА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи