Београд у Загребу

Туристичка организација Београда учествује на првом Међународном сајму туризма "Плејс ту гоу" (Place 2 go), који се одржава у Загребу, од 29. марта до 1. априла. Београд ће се представити као пожељна дестинација за кратак градски одмор, с посебним акцентом на кандидатуру за европску престоницу културе 2020, као град спорта, конгресни центар региона, град квалитетних манифестација и фестивала.

Туристичка организација Београда (ТОБ) саопштила је да учествује на првом Међународном сајму туризма "Плејс ту гоу" (Place 2 go), који се одржава у Загребу, од 29. марта до 1. априла.

Сајам је замишљен као представљање света Хрватској и Хрватске свету кроз низ презентација, промоција, радионица, предавања и свега што може да привуче знатижељног будућег путника.

Београд се на сајму промовише као пожељна дестинација за кратак градски одмор (city break), с посебним акцентом на кандидатуру за европску престоницу културе 2020, град спорта, конгресни центар региона, град у коме се одржавају квалитетне манифестације и фестивали.

Посебна пажња посвећена је догађајима у главном граду Србије током 2012. који могу бити основ за прављење аранжмана за долазак туриста са овог тржишта у Београд.

Београд је током 2011. посетило 31.241 грађана Хрватске, за девет одсто више него у претходној години, при чему је остварено 54.781 ноћења, четири одсто више него у претходној години, наведено је у саопштењу из ТОБ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи