Изложба рукотворина у Атини

У организацији Удружења Срба Грчке, у просторијама Духовног центра цркве Св. Спиридона на Панкратију протеклог викенда одржана је продајна изложба рукотворина Српкиња које живе у Атини. На изложби су учествовале жене које се баве сликањем, писањем, израдом накита и предмета од керамике, ручним радом...

У организацији Удружења Срба Грчке, 10. марта, у просторијама Духовног центра цркве Св. Спиридона на Панкратију одржана је продајна изложба рукотворина Српкиња које живе у Атини.

То је прва изложба овог типа коју је организовало Удружење са циљем да се промовишу и професионално афирмишу жене које се баве креативним радом. На изложби су учествовале жене које се баве сликањем, писањем, израдом накита и предмета од керамике, ручним радом.

Намера Удружења је била да ово буде пилот пројекат којим би се представили на Етно фестивалу у Атини који традиционално сваке године у јуну организује УНИЦЕФ.

Поред продајног дела изложбе био је осмишљен и један интересантан вид размене занимања где је свако ко се бави било којом врстом услужних делатности дошао са рекламним материјалом своје делатности и рекламирао се. Ово је узајамно користан начин повезивања наших људи који живе и раде у Атини у тренутку економске кризе која је врло изражена у последње време у Грчкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи