Читај ми!

Не смета што си удата, удај се за мене!

Један гледалац је прекинуо премијеру представе на Бродвеју и уз букет цвећа запросио главну глумицу Киру Најтли! Славна Британка највероватније неће моћи да му изађе у сусрет јер је удата.

Не смета што си удата, удај се за мене! Не смета што си удата, удај се за мене!

Популарна британска глумица свакако ће памтити премијеру у позоришту Бродвеј. Не само да је Кира Најтли први пут наступала на чувеној позорници „Студио 54“ и тумачила насловну улогу у премијери представе Therese Raquin, већ и по томе што се током представе догодило нешто несвакидашње: мушкарац из публике је усред представе почео да виче и тражи да се глумица уда за њега, пише Хафингтон пост.

У једном тренутку, младић који је устао, пришао је огради и повикао. Кира Најтли није „изашла“ из лика и наставила је да глуми, а мушкарац је затим викнуо: „Пет секунди је предуго за одговор“!

Један од разводника тада је пришао мушкарцу и отпратио га натраг до седишта, а кад је стигло обезбеђење да га изведе из дворане, мушкарац је према позорници бацио букет цвећа, наводи АП јављајући о инциденту.

Повици су заправо били просидба незнанца.

Портпарол позоришне трупе "Roundabout Theatre" је рекао: „Сигурност наших глумаца и публике схватамо веома озбиљно и биће предузете додатне сигурносне мере. Из разумљивих разлога, не могу да коментаришем о каквим је тачно додатним мерама реч“.

Звезда Пирата са Кариба у мају је добила девојчицу, своје прво дете с бившим чланом групе „Клаxонс“, Џејмсом Рајтоном.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи