Читај ми!

Хилари Клинтон као шанкерка

Изигравајућу шанкерку у оквиру ТВ скеча који је приказан у ударном термину, Хилари Клинтон је покушала да покаже своју „мекшу“ страну и притом побољша свој рејтинг популарности.

Водећој кандидаткињи демократа у трци за Белу кућу 2016. године подршка унутар партије, али и у јавности, доживљава нагли пад због скандала о употреби приватног мејла док је била на позицији државног секретара. Сада је, чини се, све то оставила иза себе, преноси Танјуг.

Видно расположена, Хилари Клинтон се појавила у чувеном америчком ТВ шоу-програму Суботом увече уживо да би одиграла улогу саосећајне шанкерке по имену Вал.

Реплику јој је давала комичарка Кејт Мекинон, позната по имитирању бивше прве даме Америке.

Како преноси АФП, донедавна државна секретарка критикована је са више страна да је превише „крута“ и „озбиљна“, неспособна да се нашали на свој рачун.

Током скеча, у ком је глумила шанкерку која слуша јаде председничке кандидаткиње, покушала је чак и да имитира свог супарника, републиканског адута Доналда Трампа.

На крају скеча Хилари Клинтон и Кејт Мекинон су отпевале песму Lean on Me Ме (Ослони се на мене).

Исте вечери, Клинтонoва је поручила преко Твитера: „Гласањем за Хилари, гласате за још четири године Кејтиних имитација“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи