Читај ми!

Од латиноамеричког срцеломца до „Притајеног зла“

Вилијам Леви изазвао је велику пажњу у Холивуду када се 2014. године појавио у филмовима "Single Moms Club" и "Addicted". Добијањем улоге у последњем делу „Притајеног зла“ некадашњи срцеломац из латиноамеричких серија чини се да је направио потпуни прелаз у Холивуд.

Судећи по милионском аудиторијуму који га прати на Инстаграму, Леви је направио прави потез.

Ових дана поставља доста фотографија са колегама на снимању Пријатеног зла, где се придружио Мили Јововић и Ели Лартер.

Притајено зло: Последње поглавље поново режира Пол Андерсон, а Мила Јововић ће као Алис Редфилд покушати да заустави планове Црвене краљице у елиминисању преживелих људи.

Филмска франшиза Притајено зло до сада је зарадила више од милијарду долара у биоскопима, а Последње поглавље ће изаћи 2017. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи