Читај ми!

Бубњар групе "AC-DC" осуђен на кућни притвор

Aустралијски хард рок музичар Фил Руд осуђен је на Новом Зеланду на осам месеци кућног притвора пошто се изјаснио као крив по оптужби да је претио смрћу човеку који је некада радио за њега, као и за поседовање метамфетамина и марихуане.

Судија у Тауранги Томас Инграм рекао је да је код Фила Руда пронађена знатна количина дроге и одбацио аргумент адвоката да је претња смрћу заправо телефонски позив у нападу беса, преноси Бета.

Бубњар легендарне групе "AC/DC" у априлу је пуштен из затвора уз кауцију пошто је признао да је позвао једног сарадника и рекао му да жели да та особа „буде збринута“.

У другом позиву, према судским документима, Руд је том сараднику понудио 200.000 долара, мотоцикл, један од својих аутомобила и кућу, за шта је сарадник помислио да је исплата за „извршење ранијег захтева“.

Јутро пошто је позвао сарадника, Руд је позвао и жртву и рекао јој: „Доћи ћу и убићу те.“

Полиција је током претреса куће прослављеног музичара 6. новембра пронашла метамфетамине и марихуану, наведено је у судским документима.

Рудов адвокат жели да бубњар буде пуштен без осуде, јер рупа у новозеландском закону даје судији дискреционо право да не осуди некога чак и у случају када призна кривицу, ако мисли да казна превазилази озбиљност злочина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи