Читај ми!

Ким објаснила свету значај селфија!

Америчка старлета, позната по учешћу у породичном ријалитију и кућним видео-снимцима, Ким Кардашијан, данас је у престижном Комонвелт клубу у Сан Франциску говорила о значају самофотографисања (селфија) и објављивања тих слика на друштвеним мрежама, пишу светски медији.

Тако се обраћањем придружила листи некадашњих говорника међу којима су Теодор Рузвелт, Мартин Лутер Кинг, Двајт Ајзенхауер, Бил Клинтон и Бил Гејтс.

Како преноси АП, Ким Кардашијан је навела да велики број селфија које она поставља на друштвене мреже њој дају моћ да контролише свој имиџ, али такође доприноси и томе да је неки сматрају искључиво сексуалним објектом.

Њен говор био је кратак, а говорила је и о томе како су жене приказане у медијима.

Кардашијанова је рекла да док год је она задовољна резултатима својих фотографија, она нема ништа против што неки људи сматрају да је њено стално позирање пред камерама деградирајуће.

Током једночасовног појављивања, које је обухватало и постављање питања из публике, већином састављеном од веома младих жена, Ким је открила и да је њен супруг, репер Кање Вест, дошао на феноменалну идеју да објави књигу селфија под називом "Selfish" (Себична).

Карте за овај догађај коштале су од 40 до 300 долара.

Комонвелт клуб постоји од 1903. године и себе сматра најстаријим и највећим форумом за јавна питања у САД, па је гостовање Ким Кардешијан подигло многе обрве.

Нико, међутим, није званично реаговао, нити из те институције, нити из света политике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи