Читај ми!

Стварно је крај

Америчка глумица Гвинет Палтроу и британски певач Крис Мартин, који су се разишли у марту 2014. године, неће се помирити. Сада већ бившим супружницима стигла су документа о разводу брака.

Усред говоркања о томе како је Гвинет Палтроу љубоморна што се лидер групе „Колдплеј“ виђа с глумицом Кејт Хадсон, која је некада била њена пријатељица, стигла је званична потврда о њиховом разлазу, јавља амерички сајт ТМЗ, а преноси Бета.

Глумица и певач су били више од десет година у браку. Венчали су се 2003. године и имају двоје деце, 10-годишњу ћерку Епл и две године млађег сина Мозеса.

У марту прошле године саопштили су да су одлучили да се разиђу.

Магазин Пипл прогласио је Гвинет Палтроу најлепшом женом света 2013. године. Већу популарност сада 42-годишња звезда стекла је захваљујући улози у трилеру Седам из 1995. године. Добила је Оскара за ролу у филму Заљубљени Шекспир.

Њен бивши супруг, 38-годишњи Британац је певач групе „Колдплеј“. Бенд је основан 1996. године и до сада је продала више од 60 милиона дискова у свету. Њихов последњи албум Ghost Stories изашао је мају прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи