Читај ми!

Верила се Камерон Дијаз?

Позната глумица је изгледала веома срећно и испуњено када је на аеродрому ЏФК усликана са великим дијамантским прстеном на домалом прсту десне руке, што је покренуло спекулације да се верила са својим дечком Бенџијем Меденом.

Позната глумица је први пут у јавности виђена са 35-годишњим рокером у мају ове године, а многобројни извори блиски пару потврдили су за US Weekly да је пар спреман да своју везу учини озбиљнијом.

„Многи мисле да је њихова веза необична, али њих двоје су веома срећни заједно. Бенџи се до сада лако заљубљивао, али овог пута је заиста озбиљно“, рекао је један од извора.

У септембру је један Меденов пријатељ изјавио да је Бенџи много традиционалнији од Камерон – она не мисли о венчању, али би желела децу, а њему је веома битно да се прво венчају.

Четрдесеттрогодишња глумица се до сада није удавала, а била је у дугим везама са колегом Џаредом Летом, певачем Џастином Тимберлејком и играчем бејзбола Алексом Родригезом, док је Меден познат по својим везама са старлетама – Парис Хилтон, Софи Монк...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи