Читај ми!

Хелен Мирен, манекенка у 70. години

Глумица Хелен Мирен је у 70. години постала заштитно лице „Лореала“, Уговор је вредан девет милиона фунти.

Британска глумица ће се наћи на листи „Лореалових“ амбасадора поред упола млађих познатих лепотица – Блејк Лајвли (27), Ларе Стоун (30), Шерил Фернандез Версини (31).

Компанија је до сада обично нудила уговоре млађима – осим грациозне Џејн Фонде (76), једини амбасадор сличних година као Хелен Мирен је годину дана млађа Дајана Китон.

Ова глумица је једна од ретких Британки које су заштитно лице ове компаније – поред ње још само глумац Хју Лори (55) и певачица Шерил Фернандез Версини.

„Увек сам волела Лореал Париз, и заиста сам одушевљена што ћу постати амбасадор и придружити се таквој импресивној групи људи. Надам се да могу да инспиришем друге жене да имају веће самопоуздање када је природни изглед у питању. Мислим да то све заслужујемо!“, рекла је Хелен Мирен.

Оскаровка је описала старење као нову животну авантуру и рекла да се сада боље осећа и да је срећнија него кад је била млађа.

„Чудна је ствар да имате више вере у себе и осећате се боље у својој кожи онда када имате мање разлога за то“, истакла је Миренова и додала да се ни у тим годинама не храни посебно здраво: „Трудим се да исхрана буде здрава, али заиста људи не треба да се чуде ако ме виде како уживам у хамбургеру.“

А недавно се и нашалила када је говорила о тајни свог доброг изгледа: „С годинама сам само научила како да успешно увучем стомак.“

„И за позоришну и за биоскопску публику широм света Хелен Мирен је сјајна, поштована, секси и што нам је веома битно – представља праву британску лепоту“, рекла је Елен Макескил, генерални менаџер „Лореала“, и додала: „Ја сам њен велики обожавалац и веома се радујемо што ћемо је видети као ново заштитно лице нашег бренда!“

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи