Читај ми!

Први твит енглеске краљице

Британски краљица Елизабета Друга послала свој први твит током посете Музеју науке у петак и потписала га са "Elizabeth R" - па је чак, како преноси АФП, скинула и рукавицу да га пошаље.

Твитер деби 88-годишње краљице дошао је током посете лондонском Музеју науке, где је отворила нову галерију посвећену историји комуникације и информисања.

Агенција наводи да краљица храбро покушава да одржи корак са новим технологијама током своје 62-годишње владавине.

Добила је мобилни телефон као поклон од њеног сина принца Андреја у 2001. и послала своју први званични мејл 2009. године, али је како су говорили њени сарадници, била збуњена захтевима за „селфијима“ на краљевским догађањима.

„Задовољство ми је да отворим изложбу о информатичком добу данас у Музеју науке и надам се да ће људи уживати у посети. Елизабета Р“, стоји у њеном првом твеет обраћању са званичног твит налога краљевске палате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи