Читај ми!

Не помаже ласер, мајко...

Док је Антонио Бандерас недавно виђен са својом новом девојком, Мелани Грифит се сналази како зна и уме да тетоважу његовог имена сакрије од очију јавности.

Глумица је виђена како са другарицом ужива у ручку, у једном ресторану на Беверли Хилсу. Видно расположена, опуштено је ћаскала и смејала се, уживајући у сунчаном поподневу.

За ту прилику Мелани је обукла црно-белу кратку хаљину, која је открива њену добру линију, упркос годинама. Али од хаљине већу пажњу је привлачио велики фластер на њеном рамену.

Наиме, 57-годишњакиња очигледно сматра да не може потпуно да избрише Антонија Бандераса из живота, ако прво не избрише његово име са свог рамена. Зато се подрвгла третманима ласерског уклањања тетоваже.

Али срце у којем је исписано глумчево име, неће тако лако да „оде“. Оскаровка је већ била на неколико ласерских третмана, а до тада је у јавности виђају са неизбежним „модним детаљем“ фластером који прикрива тетоважу.

Мелани је недавно изјавила да је веома позитивна што се тиче развода. „Моја деца су одрасла. Ја сам се развела али сам срећна, заиста уживам у животу. Живот је леп!“, рекла је глумица.

Док је њен бивши супруг дефинитивно наставио даље, увелико уживајући у новој романси са много млађом девојком Никол Кемпл.

Шпански заводник је изгледао бар 10 година млађе када је усликан у романтичној шетњи, дуж обале Сантандера у Шпанији. Пар је изгледао веома заљубљено, држећи се за руке и размењујући нежности.

Мелани Грифит и Антонио Бандерас растали су се у јуну ове године, након 18 година брака, због њене наводне посесивности и болести зависности, а његове неверности.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи