Читај ми!

Нил Патрик Харис домаћин доделе Оскара 2015. године

Нил Патрик Харис, један од главних ликова популарне серије „Како сам упознао вашу мајку“, водиће церемонију доделе Оскара у фебруару следеће године.

Глумац је на Твитеру поставио кратки снимак себе како завршава разговор на мобилном телефону и онда прелази на листу ствари које је себи зацртао да уради у животу. 

Од 20 ставки 19 је већ урађено, а само је остала - „Бити домаћин доделе Оскара“. Заокружио је и рекао: „Успео сам. Страва!“.

Харис је иначе, осим својих улога у серијама, познат и као сјајан домаћин додела награда. О томе најбоље сведочи његово вођење доделе Тони награда четири пута и Емија два пута.

Пошто је сада добио и част да води церемонију доделе награда америчке Академије за филм.

Уколико успе да у будућности добије посао доделе Гремија, постао би први човек у историји којем је пошло за руком да постане домаћин четири најпрестижније манифестације у шоу бизнису.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи