Читај ми!

Брачна превара „злата вредна“

Кристофер Дин, чувени британски клизач и шампион на сарајевским Олимпијским играма 1984. године са супругом Џејн Торвил, у новој биографији открива како је развод његових родитеља утицао на његов пут славе.

Златна медаља у Сарајеву се вероватно никада не би десила да Колин, отац Кристофера Дина, није преварио његову мајку Мејвис.

Дин је у књизи открио како је у раном детињству пролазио кроз ноћну мору због развода својих родитеља који је уследио након што је његов отац признао аферу са женом под именом Бети.

„Тада ми нико није дао објашњење. Ни отац, ни мама“, објаснио је Дин.

Биолошка мајка је затим напустила дом и са њом Кристофер није био у нормалним односима наредних 30 година.

Бети ће га упознати са чарима уметничког клизања.

Отац је остао битна карика у његовом животу, иако никада није показивао емоције. „Али он је био такав. Након једне добре представе, пришао ми је и рекао: 'Браво, момчино'. То ми је било сасвим довољно“, присећа се Дин.

Мајка Мејвис га је понекад кришом пратила на тренизима, а заслужна за тајност њеног боравка била је Џејн Торвил.

„Наш однос је стар 40 година и врло га је тешко дефинисати. Џејн је моја пријатељица. Најбоља пријатељица. Онда тек долази чињеница да смо муж и жена. Помало брат и сестра, а наравно и колеге“, објашњава Дин.

Своју супругу и партнерку са којом је лепшим учинио сарајевске ОИ тачком уз Болеро, описује као особу без које би био изгубљен.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи