Читај ми!

Туже „Гугл“ због слика на којима су наге

Десетак холивудских личности, чије су приватне шкакљиве фотографије хакери „пустили“ да круже интернетом, најавило је да ће поднети тужбу против „Гугла“, који оптужују за недостатак заштите на интернету. Тражиће више од 100 милиона долара!

Адвокат Марти Сингер, познат као бранилац познатих личности у САД, пише амерички таблоид Холивуд рипортер, најавио је тужбу против „Гугла“ и додао да ће холивудске звезде тражити више од 100 милиона долара одштете, преноси Бета.

Представници компаније „Гугл“ за сада нису коментарисали најављену тужбу.

Хакери су 1. септембра поставили фотографије обнажене америчке глумице Џенифер Лоренс и певачице Ријане које су слободно кружиле на друштвеним мрежама и бројним саjтовима на интернету.

Медији су тада јавили да су хакери фотографије узели с приватних профила мреже Aјклауд (iCloud).

Међу „жртвама“ су и Аврил Лавињ, Амбер Херд, Габријела Јунион, Џени Мекарти, Кејт Аптон, Кејт Босворт и Ким Кардашијан.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи