Читај ми!

Ем-Џеј се жени Кубанком

Легендарни кошаркаш Мајкл Џордан одлучио је да по други пут стане на „луди камен“. То ће морати да учини у нареднa два месеца. Будућа млада је кубански модел Ивет Пријето, са којом је славни спортиста у вишегодишњој вези.

Према мишљењу велике већине најбољи кошаркаш свих времена, 50-годишњи Мајкл Џордан, затражио је у Палм Бичу на Флориди дозволу за склапање брака, која ће му бити одобрена у наредних неколико дана. Према тамошњем закону венчање мора бити обављено у року од два месеца након њеног издавања.

Иако портпаролка округа Палм Бич, Кети Барстејн, није желела да каже ко је млада, није ни било потребно јер се Џордан 2011. године верио са кубанским моделом, 34-годишњом Ивет Пријето, после три године забављања.

Пријетовој ће ово бити први, а славном кошаркашу други брак. Џордан се после 17 година брака, 2006. године развео од Хуаните Веној са којом има два сина и ћерку, а развод га је коштао невероватних 150 милиона долара.

Славни кошаркаш је у НБА лиги провео скоро 19 година, а после два краћа повлачења, званично је рекао збогом играчкој каријери 2003. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи