Читај ми!

После кашњења и несвест

Због проблема са дисањем Џастин Бибер напустио је синоћ бину усред наступа у Лондону. Иза сцене је изгубио свест, али је после 20 минута наставио концерт. Током вечери певач је примљен у болницу, али се касније јавио својим пратиоцима и уз слику из болничког кревета поручио да се опоравља.

После скандала који је избио због двочасовног кашњења концерта у понедељак, обожаваоци Џастина Бибера синоћ опет нису гледали наступ како је планирано.

Портпарол канадске музичке звезде рекао је да се Џастин онесвестио у бекстејџу током трећег концерта у лондонској Арени „О2", после чега је направио паузу од 20 минута.

Иако је лекар саветовао наставак мировања, певач се вратио на сцену након што му је дат кисеоник.

Тек након завршетка концерта Бибер је потражио стручну помоћ у локалној болници.

Касно синоћ са пратиоцима на онлајн друштвеним мрежама 19-годишњи извођач поделио је своју фотографију у болничком кревету, уз коментар да се опоравља уз музику Џенис Џоплин.

Према речима обожавалаца који су били на концерту, Бибер је тешко дисао, а у једном тренутку му је један од плесача помогао да сиђе са сцене.

Биберов менаџер Скутер Браун је после тога изашао на сцену и рекао публици да певач има проблема с дисањем, али да ће се вратити и завршити концерт.

На први од четири концерта, колико је планирано да одржи у Арени „О2", Бибер је у понедељак каснио два сата, што је веома разљутило његове фанове. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи