Читај ми!

ФБИ објавио досије о Витни Хјустон

Информације о претњама смрћу, писмима опсесивних фанова и покушају уцене налазе се у досијеу Витни Хјустон који је ФБИ управо објавио на свом сајту. Певачици је досије отворен када је била на врхунцу каријере између 1998. и 1999. године и садржи 128 страна о њеном животу.

Досијеи америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) који су објављени на интернету о преминулој поп певачици Витни Хјустон откривају претње смрћу, писма опсесивних фанова, покушаје уцене, као и да је Хјустонова дала мито.

У досијеима су детаљно описани сви покушаји уцене певачице, све претње смрћу, као и мито које је давала.

На 128 страна фајлова Витни Хјустон, који су постављени на сајту ФБИ, неки од њих указују на покушај једног фана да уцени певачицу, али не указују ни на какве нове податке о проблематичном животу који је певачица водила.

Певачици је досије отворен када је била на врхунцу каријере између 1998. и 1999. године. Међу објављеним документима налазе се и љубавна писма која јој је слао обожавалац из државе Вермонт.

Витни Хјустон је морала, након удаје за музичара Бобија Брауна, да плати 250.000 долара једном њеном запосленом који је претио да ће у јавност изнети детаље из њеног приватног живота, ако му певачица не плати тражену суму.

Хјустонова је, такође, примала љубавна писма и касете из Холандије за које је мислила да су претећи, наводи се у документима.

Витни Хјустон, позната по својим баладама, као и зависности од дроге, пронађена је мртва прошле године у кади хотела на Беверли Хилсу. Имала је 48 година.

Надлежни су рекли да се случајно удавила у кади због срчаних проблема, након што је конзумирала кокаин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи