Читај ми!

Кад фитнес гуру не воли да вежба

Милиони људи широм света вежбали су са њом током последње две деценије, била им је неисцрпна инспирација на путу ка виткој линији, а она сада признаје да не воли да вежба! Џејн Фонда је открила да, иако су резултати физичких активности сјајни, није љубитељ напорног вежбања.

Пионирка када је реч о давању инструкција за кућни фитнес није уопште одушевљена вежбањем!

Глумица Џејн Фонда је признала да воли резултате, али не и сам процес који некада уме да буде баш тежак.

„Одаћу вам тајну. Не волим да вежбам! Не пробудим се свако јутро уз паролу 'У супер, сад ћу да вежбам!' Истина, после свега се осећам одлично", објаснила је 73-годишња глумица.

„Вежбе учине да промените начин размишљања, не само тело", истакла је Фонда објаснивши да то што су нечији родитељи гојазни не значи да и он мора да има вишак килограма.

Двострука оскаровка у новој књизи Prime Time описала је „муке" са којима се суочавају људи током „трећег чина", како уметница назива позније године живота.

Од 1982. године снимила је 26 касета (у последње време дискови) намењених онима који желе да вежбају код куће. Последња два диска са инструкцијама за затезање и топљење масних наслага објављене су ове године.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи