Читај ми!

„Зечица“ са мандатом у Думи

Ништа без „зечица“! У Думу, доњи дом руског парламента, као посланик Јединствене Русије, странке премијера Владимира Путина, ушла је и двадесетпетогодишња Марија Кожевникова, која се пре две године сликала за руско издање „Плејбоја“!

Изгледа да је Ћићолина добила наследницу за 21 век. Ипак, не у Италији, већ у Русији. Глумица и Плејбој модел Марија Кожевникова постала је члан парламента владајуће странке на чијем се челу налази Владимир Путин.

Пре само две године, фотографије тада 23-годишње лепотице красиле су стране Плејбоја (Playboy). Чувени мушки магазин згодној Марији посветио је насловну страну и фото-специјал на седам страна.

Према речима младе старлете, за Плејбој је одлучила да се слика након раскида са тадашњим дечком.

Плејбој вам представља Марију и позива вас да је мало боље упознате", писао је тада познати магазин за јачи пол.

Чланица Думе је иначе ћерка познатог совјетског хокејашког репрезентативца и двоструког олимпијског шампиона Александра Кожевникова. Пре него што се посветила каријери глумице и модела била је певачица руске поп групе "Love Story".

Попут шпијунке Ане Чепмен, Марија је политичку каријеру започела у контроверзној „Младој гарди", подмлатку Путинове странке Јединствена Русија, која се ових дана суочава са оптужбама да је победу на изборима извојевала махинацијама.

„За мене је ово апсолутно велики догађај", рекла је Марија након потврђивања добијања мандата у Думи, руском парламенту, као представник ледом окованог града Томска у Сибиру.

„Ја сам само обична грађанка Руске Федерације. Због тешкоћа с којима се суочавам сваког дана имам искуство на основу којег ћу моћи да говорим о проблемима и да нудим решења", рекла је самоуверено Марија, која додаје да је дошао тренутак да се чује глас младих у Русији.

„Будућност Русије припада младим људима и ми морамо да будемо укључени. Ја сам се раније срела с проблемом да након факултета немам посао нити стан па знам шта младе људе мучи", објаснила је заносна чланица Думе.

Да није наивна и крхка, Марија Кожевникова доказала је критикујући оштро организаторе недавних демонстрација против Путина у Москви, назвавши их „професионалним провокаторима" чији је једини циљ да „потпале људе".

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи