Читај ми!

Премијера „Мачка у чизмама“

Анимирани филм „Мачак у чизмама“ у режији Криса Милера биће премијерно приказан сутра у Центру „Сава“ у 18 часова. На редовном биоскопском репертоару, филм ће се наћи од 1. децембра, а публици ће бити доступна и синхронизована и оригнинална верзија.

Премијеру нове авантуре шармантног мачка, публика ће моћи да погледа сутра у Центру „Сава", у 18 часова најавио је домаћи дистрибутер „Тарамаунт".

Филм је синхронизован на српски језик, а гласове главним јунацима позајмили су Марко Живић (Мачак у чизмама), Ненад Ненадовић (Хампти Дампти), Александра Томић (Кити Мекошапић) и многи други. Редитељ синхронизације је Драган Вујић Вујке.

Милер, који је режирао и трећи део анимираног филма Шрек, изјавио је да је знао да ће Мачак добити своју главну улогу.

„Мачак у чизмама је био велики део успеха Шрека 2 и само је било питање времена када ћемо снимити филм о њему", рекао је редитељ Крис Милер.

Милер је окарактерисао Мачка као веома посебног лика, јер се унутар тог малог крхког мачета крије велико срце и још већи осећај за правду.

„Има огроман его, понос, а опет, можете га лако купити конзервом туњевине или светлошћу рефлектора", истакао је Милер.

Радња филм дешава се много пре него што је Мачак упознао Шрека, када је кренуо на херојско путовање, заједно са великим умом Хамптијем Дамтијем и Кити Мекошапић, да украде чувену гуску која леже златна јаја.

Ликовима у америчкој верзији гласове позајмљују Антонио Бандерас (Мачак), Салма Хајек (Кити), Зек Галифианакис (Хамти Дамти), Били Боб Торнтон (Џек) и други.

„За мене је најважнија ствар када позајмљујете глас да користите сопствени смисао за хумор и претходна искуства. Ја сам у глави имао два филма - Зоро и Десперадо", изјавио је Бандерас.

Осим што су гледанији од играних дугометражних филмова, цртаћи се све више намећу као најисплативији део биоскопског репертоара.

Тако је нови три-де цртани филм Мачак у чизмама од светске премијере почетком новембра најгледанији филм у америчким биоскопима.

Нашој публици биће доступна и оригинална, титлована верзија филма у којој се могу чути препознатљиви гласови холивудских звезда Антонија Бандераса и Салме Хајек.

Сви који воле комедију и забаву, неће бити разочарани Мачком у чизмама, посебно у сценама када се главни јунак плесом супротставља својим противницима.

Филм ће на редовном биоскопском репертоару бити од 1. децембра, а у одабраним биоскопима биће доступан и у три-де верзији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи