Читај ми!

„Заједно“ стиже у биоскопе

Након запаженог успеха и неколико признања на домаћим филмским фестивалима, филм „Заједно“ аутора Младена Матичевића имао је биоскопску премијеру у београдском мултиплексу „Колосеј“. Мелодрама са елементима трилера на репертоару од 29. септембра.

Филм Заједно аутора Младена Матичевића, после приказивања на више фестивала, синоћ је имао биоскопску премијеру у мултиплексу „Колосеј".

Емотивна прича о пару у тридесетим годинама, чији брак је у кризи, пропраћена је позитивним реакцијама током саме пројекције и измамила неколико аплауза.

Радња ове мелодраме са елементима трилера одиграва се највећим делом током 24 часа, када некад успешни писац, а сада у стваралачкој кризи, сазна да га жена вара и да жели да га напусти. Спреман на све да би породица остала заједно, глава породице предузима драстичне мере.

Након пројекције у пуној сали биоскопа „Колосеј", публици се поклонила ауторска екипа предвођена Матичевићем, као и глумци Александар Срећковић, Милица Зарић, Иван Зарић, Алекса Срећковић, Драган Петровић и Бранимир Поповић који је због премијере допутовао из Црне Горе.

Посетиоци су бурним аплаузом поздравили чланове глумачког ансамбла, а при изласку из сале могли су да се чују бројни позитивни коментари, те представници дистрибутерске куће „Так" очекују добру гледаност у биоскопима.

За филм Заједно, чија је премијера била на овогодишњем Фесту, Матичевић је добио другу награду на Фестивалу филмског сценарија у Врњачкој Бањи, док је Срећковић освојио награду публике на Фестивалу у Нишу.

На редовном биоскопском репертоару Заједно ће бити од 29. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи